de KNSA

Promotiemateriaal schietsport

Voor de promotie van de schietsport en ledenwerving, stelt de KNSA aan alle aangesloten verenigingen kosteloos diverse materialen in bruikleen beschikbaar, zoals mobiele schietbanen, luchtgeweren, laserpistolen en een zogenaamde ‘blindengeweer-kijker’. Schietsportverenigingen kunnen deze uitleenmaterialen bij het KNSA-bondsbureau aanvragen en/of reserveren voor promotionele doeleinden, voor de organisatie van wedstrijden en in het geval van de blindengeweer-kijker voor introductielessen van visueel-beperkte personen.

Op de volgende pagina’s wordt beschreven welke materialen voor promotie en kennismaking met de schietsport momenteel bij de KNSA beschikbaar zijn.

Let op: Voor sommige materialen, zoals de uitleen van de KNSA-promotiewagen en de Target Sprint-wagen, alsmede de laser-sets, geldt een borg. Meer informatie daarover wordt gegeven bij de reservering daarvan.


Wilt u meer informatie over het lenen van één of meerdere van de genoemde materialen of een reservering plaatsen, neemt u dan contact op met de afdeling sportontwikkeling: de heer R. Willemsen, telefoon: 033-4601992, e-mail: sportontwikkeling@knsa.nl