KNSA

De Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie is de belangenbehartiger en de steunpilaar voor alle schietsportverenigingen en sportschutters in Nederland.

Nieuwsbrief verenigingen & kader

Nieuwsbrief 83
Leusden, 27 september 2018

Gewijzigd KNSA Declaratiebesluit per 1 oktober 2018

Gekozen KNSA-bestuurders en benoemde KNSA-commissieleden verrichten onbezoldigd vrijwilligerswerk voor de KNSA. Zij kunnen echter wel een beroep doen op een vergoeding van onkosten conform het daarvoor geldende Declaratiebesluit dat wordt vastgesteld door het Algemeen Bestuur. Het KNSA Declaratiebesluit regelt vergoedingen voor reizen, verblijf en eventuele andere onkosten. Het Declaratiebesluit is niet van toepassing op degenen die een dienstverband met de KNSA zijn aangegaan.

Per 1 oktober 2018 (de aanvang van het nieuwe wedstrijdseizoen) is het Declaratiebesluit enigszins gewijzigd. De tot op dat moment mogelijke forfaitaire computervergoeding is afgeschaft omdat die vergoeding niet meer van deze tijd was. Daarentegen is een verruiming opgenomen voor de vergoeding van bondskleding: het bondskostuum dat zowel voor dames als heren verkrijgbaar is. De maximale vergoeding hiervoor is nu veranderd in een werkelijke vergoeding voor de gemaakte kosten. Ten slotte is de maximaal te declareren vergoeding voor verblijfsactiviteiten verhoogd van € 18,00 naar € 20,00 per dag.

Het Declaratiebesluit voor bestuurders en commissieleden is te vinden op de KNSA-website  pagina: https://www.knsa.nl/de-knsa/organisatie/vacaturebank/


Copyright © KNSA Alle rechten voorbehouden.