Home

Inschrijving Juniorencompetitie 2011/2012 nog steeds mogelijk!

vrijdag 2 september 2011

Op 1 oktober 2011 gaat de KNSA Landelijke Juniorencompetitie seizoen 2011/2012 weer van start. In de Juniorencompetitie wordt alleen Luchtgeweer en Luchtpistool in de staande houding geschoten. Alle junioren in Nederland kunnen deelnemen aan de Juniorencompetitie via de voorronde-wedstrijden. Deze wedstrijden zijn in de KNSA wedstrijdkalender aangeduid met ‘JC2012’.

Aan het einde van deze voorrondewedstrijden-periode die loopt van 1 oktober 2011 tot 1 mei 2012, worden de beste tien (10) juniorschutters per discipline en per categorie uitgenodigd om deel te nemen aan de landelijke Finaledag.  Tijdens de landelijke Finaledag worden series en Olympische finales per discipline, per categorie, verschoten. De tien (10) junioren schieten in een serie, waarna vervolgens de acht (8) beste schutters doorgaan naar de Olympische finale.

Officieel was de deadline voor inschrijving gesteld op 29 augustus, maar inschrijven voor deze competitie is nog steeds mogelijk!

Wil je hieraan nog meedoen, geef dit dan snel door aan je begeleider of trainer, zodat die dat alsnog voor je kan regelen. Inschrijving van junioren voor deze Juniorencompetitie kan namelijk alleen door de jeugdbegeleider/-trainer van zijn of haar vereniging gedaan worden.

Klik hier voor meer informatie.