Home

Noodkreet van District 3

donderdag 27 januari 2011

Mevrouw Lejeune, voorzitter van het KNSA-district 3 (Provincies Noord- en Zuid-Holland), maakt zich grote zorgen over de continuïteit van het wedstrijdaanbod in District 3. Het aantal vacatures voor bestuursfuncties in dit district is inmiddels opgelopen tot zeven vacatures; drie bestuursfuncties en minimaal vier vacatures in de diverse commissies. Niet alleen wordt gezocht naar een nieuwe secretaris en/of penningmeester, maar vooral voorzitters van de Districts Technische Commissies worden node gemist. Zij zijn immers verantwoordelijk voor de organisatie van Afdelings- en Districtskampioenschappen.

Op dit moment zijn vacatures voor de functies van:

  • Voorzitter van de DTC Klein Kaliber Geweer
  • Lid van de DTC Luchtgeweer in de afdeling Zuid-Holland
  • Lid van de DTC Pistool in de afdeling Noord-Holland
  • Lid van de DTC Pistool in de afdeling Zuid-Holland
  • Lid van de DTC Groot Kaliber Geweer in de afdeling Zuid-Holland

Meer informatie hierover is terug te vinden op de website www.knsa.nl, onder  Associatie/Organisatie/Vacaturebank > Vacatures.

In het ergste geval zullen in de toekomst in een groot aantal disciplines geen wedstrijden meer georganiseerd kunnen worden. Vandaar dat Gerda Lejeune een dringende oproep doet aan schutters in deze regio, die voldoende kennis en ervaring hebben in het organiseren van wedstrijden. “Nota bene een district met maar liefst 191 aangesloten verenigingen en met bijna 15.000 schutters, het grootste district van Nederland, waar de nood zo hoog is en de consequenties ingrijpend kunnen zijn”, aldus Gerda Lejeune.