Home

Classificatiekeuring gehandicapten tijdens SchietsportTOTAAL 2012

maandag 7 mei 2012

In de gehandicaptensport worden sporters, al naar gelang hun functionele mogelijkheid, ingedeeld in klassen. Met behulp van deze klassen wordt een eerlijk deelnemersveld voor wedstrijden verkregen. Ook in de schietsport is dit systeem van kracht: schutters van een bij de KNSA aangesloten schietvereniging met een fysieke beperking dienen om deel te kunnen nemen aan wedstrijden, te beschikken over een geldige classificatie.

Gehandicaptensport Nederland voert, namens de KNSA en alle andere sportbonden in Nederland, classificatiekeuringen uit. Hiervoor zijn regelmatig bijeenkomsten waarvan de eerstvolgende op zaterdag 30 juni 2012 in Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem plaatsvindt.

Indien u vragen heeft over classificeren of een classificatie wilt aanvragen vindt u meer informatie op www.gehandicaptensport.nl/classificatie of neem contact op met de Medewerker Classificatie van Gehandicaptensport Nederland, de heer Van Erp, telefoonnummer 030-6597366, e-mailadres: classificatie@gehandicaptensport.nl.