Home

KSV Oranje Nassau in de schijnwerpers tijdens de Nationale Sportweek

donderdag 25 april 2013

De schietsportverenigingen die deelnemen aan de onder de paraplu van NOC*NSF georganiseerde Nationale Sportweek zijn zeer positief over de belangstelling van geïnteresseerden in de schietsport.

Schietsportverenigingen die deelnemen merken nadrukkelijk dat zij profiteren van de algemene aandacht en publiciteit van dit evenement.  Een goed voorbeeld daarvan is de Koninklijke Scherpschuttersvereniging Oranje Nassau uit Den Haag, die niet alleen veel bezoekers ontvangt maar ook al veel media-aandacht heeft gekregen. Den Haag TV heeft een maar liefst half uur durende reportage over deze vereniging en de schietsport in zijn algemeen gemaakt. Een deel van die reportage is ook uitgezonden op TV West.  Voor een ieder die belangstelling heeft in die reportage volgt hier een link naar de film: www.haagsedingen.nl/ksvon.htm

Het KNSA-bestuur hoopt dat deze positieve aandacht er mede toe zal bijdragen dat die verenigingen die dit jaar niet hebben deelgenomen aan de Nationale Sportweek dat in 2014 wel zullen doen.