Home

LKK Luchtwapens 2013 nog open voor inschrijving

donderdag 11 april 2013

Het Landelijk Klasse Kampioenschap en NK Teams Staand voor Luchtwapens 2013 wordt dit jaar georganiseerd door SV De Grensstreek in Belfeld. Het is het grootste toernooi voor luchtwapens in Nederland. Het is een toernooi voor schutters van ieder niveau. Het toernooi wordt gehouden van 3 t/m 11 mei.

SV de Grensstreek pakt dit jaar weer flink uit met een grote tent vol met stands van kledingverkoop tot schietsportartikelen. De gezellige en huiselijke accommodatie met direct zicht op de schietbanen staat garant voor een goede beleving voor de schutters, trainers en toeschouwers. Ook de gehandicapte schutter zal in de gelijkvloerse en rolstoelvriendelijke accommodatie van SV De Grensstreek zijn/haar topprestatie neer kunnen zetten en is van harte welkom.
 
Inschrijven is nog mogelijk. Bel daarvoor op dinsdag- of donderdagavond met 06-30233785 of spreek de voicemail in en je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. Je kunt ook een e-mail sturen naar lkk@degrensstreek.nl en vraag naar de beschikbaarheid of geef je gewenste data door. Het uitnodigingsboekje, inschrijfformulieren en meer informatie is te vinden op de website: www.degrensstreek.nl
 
Tot ziens op het LKK in Belfeld.
 
 
SV de Grensstreek
Organisator LKK en NK Teams Staand voor Luchtwapens 2013