Home

Website SchietsportTOTAAL live

dinsdag 18 juni 2013

Op  vrijdag 30, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2013 wordt voor de zevende keer in successie het KNSA-evenement SchietsportTOTAAL georganiseerd op het Nationaal Sportcentrum Papendal; een jaarlijks evenement waarin zo veel mogelijk activiteiten gelijktijdig in eenzelfde weekeinde worden georganiseerd.

Zo staan wederom de Nederlandse Kampioenschappen Luchtdrukwapens op het programma, voor alle categorieën en tevens voor gehandicapte schutters. Voorts worden ook weer gehouden de Nederlandse Kampioenschappen 10 meter 5-schots Luchtpistool, alsmede de Nederlandse Kampioenschappen Zomerbiatlon en de Nederlandse Kampioenschappen Olympische Vijfkamp. Naast deze NK’s kan er ook worden deelgenomen aan een aantal open wedstrijd, zoals de Dutch Open (zomerbiatlon), de Dutch Open Coubertin Cup (Vijfkamp), de Vierkamp en de Driekamp.


Voor leergierig kader van schietsportverenigingen (trainers en bestuurders) is er een ruim aanbod aan workshops en cursussen, met voor trainers bovendien de mogelijkheid om een bijscholing, noodzakelijk voor de verlenging van hun kaderlicentie, te volgen. Tevens kan er aan diverse schietsport clinics worden deelgenomen.

Inmiddels staat op de KNSA-website www.knsa.nl het evenement onder een apart tabblad vermeld. Hier is alle informatie over dit evenement beschikbaar en is het mogelijk om in te schrijven voor de kampioenschappen, workshops, cursussen en clinics.