Home

Kwalificatiewedstrijden voor deelname aan de Europese Kampioenschappen Kleiduiven 2014

vrijdag 28 februari 2014

De KNSA heeft de kwalificatiemogelijkheden voor deelname aan Wereldkampioenschappen, Europese Kampioenschappen en World Cups in ISSF-disciplines verruimd. Deelname aan deze evenementen is daardoor niet meer uitsluitend voorbehouden aan leden van de Nationale Selecties, maar ook bereikbaar voor atleten die daar geen deel van uitmaken.

Op 26 en 27 april 2014 worden kwalificatiewedstrijden gehouden voor deelname aan de Europese Kampioenschappen Kleiduiven. Deze kwalificatie geldt voor de onderdelen  Skeet, Trap en Double Trap.

Al naar gelang het aantal inschrijvingen per onderdeel, worden data, tijdstippen en locatie(s) vastgesteld. Na de sluitingsdatum zal het definitieve programma bekend worden gemaakt aan de deelnemers.

Hieronder vindt u alle informatie die van toepassing is op de kwalificatieprocedure, zoals de kwalificatieprocedure zelf, de wedstrijdinformatie omtrent de kwalificatiewedstrijd voor deelname aan de Europese Kampioenschappen en het inschrijfformulier voor deelname aan de kwalificatiewedstrijden.

Kwalificatieprocedure

Wedstrijdinformatie kwalificatiewedstrijden EK Kleiduiven 2014

Inschrijfformulier kwalificatiewedstrijden EK Kleiduiven 2014