Home

Kwalificatiewedstrijden voor deelname aan de ISSF World Cups Kleiduiven 2014

dinsdag 28 januari 2014

De KNSA heeft de kwalificatiemogelijkheden voor deelname aan Wereldkampioenschappen, Europese Kampioenschappen en World Cups in ISSF-disciplines verruimd. Deelname aan deze evenementen is daardoor niet meer uitsluitend voorbehouden aan leden van de Nationale Selecties, maar ook bereikbaar voor atleten die daar geen deel van uitmaken.

De eerstvolgende kwalificatiewedstrijd betreft de kwalificatie voor deelname aan de ISSF World Cups Kleiduiven (Skeet, Trap en Double Trap). Tussen 22 februari 2014 en 7 maart 2014 zullen kwalificatiewedstrijden worden gehouden voor deelname aan de World Cups Kleiduiven in 2014. Al naar gelang het aantal inschrijvingen per onderdeel, worden de data, tijdstippen en locatie(s) vastgesteld. Na de sluitingsdatum zal het definitieve programma bekend worden gemaakt aan de deelnemers.

Hieronder vindt u alle informatie die van toepassing is op de kwalificatieprocedure, zoals de kwalificatieprocedure zelf, de wedstrijdinformatie omtrent de kwalificatiewedstrijd voor deelname aan de ISSF World Cups Kleiduiven en het inschrijfformulier voor deelname aan de kwalificatiewedstrijden.Kwalificatieprocedure

Wedstrijdinformatie voor World Cups Kleiduiven 2014

Inschrijfformulier Kwalificatiewedstrijden World Cups Kleiduiven 2014