Home

Kwalificatiewedstrijden voor deelname aan de Wereldkampioenschappen voor alle ISSF-disciplines 2014

maandag 26 mei 2014

De KNSA heeft de kwalificatiemogelijkheden voor deelname aan Wereldkampioenschappen, Europese Kampioenschappen en World Cups in ISSF-disciplines verruimd. Deelname aan deze evenementen is daardoor niet meer uitsluitend voorbehouden aan leden van de Nationale Selecties, maar ook bereikbaar voor atleten die daar geen deel van uitmaken.

Tussen 12 en 20 juli 2014 worden daarom kwalificatiewedstrijden gehouden voor deelname aan de ISSF Wereldkampioenschappen te Granada, Spanje. Deze kwalificatiewedstrijden gelden voor lucht-, kleinkaliber-, grootkaliber- en kleiduivendisciplines.

Al naar gelang het aantal inschrijvingen per onderdeel, worden data, tijdstippen en locatie(s) vastgesteld. Na de sluitingsdatum zal het definitieve programma bekend worden gemaakt aan de deelnemers.

Hieronder is alle informatie te vinden die van toepassing is op de kwalificatieprocedure, zoals de kwalificatieprocedure zelf, de wedstrijdinformatie omtrent de kwalificatiewedstrijd voor deelname aan de Wereldkampioenschappen en het inschrijfformulier voor deelname aan de kwalificatiewedstrijden.

Kwalificatieprocedure

Wedstrijdinformatie kwalificatiewedstrijden WK ISSF disciplines 2014

Inschrijfformulier kwalificatiewedstrijden WK ISSF disciplines 2014