Home

Kwalificatiewedstrijden voor deelname aan ISSF World Cups Geweer en Pistool 2014

donderdag 27 februari 2014

De KNSA heeft de kwalificatiemogelijkheden voor deelname aan Wereldkampioenschappen, Europese Kampioenschappen en World Cups in ISSF-disciplines verruimd. Deelname aan deze evenementen is daardoor niet meer uitsluitend voorbehouden aan leden van de Nationale Selecties, maar ook bereikbaar voor atleten die daar geen deel van uitmaken.

Tussen 12 en 17 april 2014 zullen kwalificatiewedstrijden worden gehouden voor deelname aan de ISSF World Cups Geweer en Pistool. Deze kwalificatie geldt voor zowel de Lucht- als Kleinkaliber-onderdelen.

Al naar gelang het aantal inschrijvingen per onderdeel, worden de data, tijdstippen en locatie(s) vastgesteld. Na de sluitingsdatum zal het definitieve programma bekend worden gemaakt aan de deelnemers.

Hieronder vindt u alle informatie die van toepassing is op de kwalificatieprocedure, zoals de kwalificatieprocedure zelf, de wedstrijdinformatie omtrent de kwalificatiewedstrijd voor deelname aan de ISSF World Cups Geweer en Pistool en het inschrijfformulier voor deelname aan de kwalificatiewedstrijden.


Kwalificatieprocedure

Wedstrijdinformatie kwalificatiewedstrijden World Cups Geweer en Pistool 2014

Inschrijfformulier kwalificatiewedstrijden World Cups Geweer en Pistool 2014