Home

SchietsportTOTAAL 2014 op vrijdag en zaterdag

vrijdag 28 maart 2014

Het evenement SchietsportTOTAAL wordt dit jaar (2014) over twee dagen in plaats van drie dagen georganiseerd en vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 juni 2014. Evenals voorgaande jaren, is het Nationaal Sportcentrum van NOC*NSF 'Papendal' nabij Arnhem weer de locatie voor dit evenement waar de schietsport het centrale thema is.

SchietsportTOTAAL biedt een breed scala aan activiteiten en informatie voor de beoefenaren van de schietsport. Behoudens de Nederlandse Kampioenschappen Luchtdrukwapens (luchtgeweer en luchtpistool) vinden er tevens plaats de Nederlandse Kampioenschappen 5-schots Luchtpistool, de Nederlandse Kampioenschappen Zomerbiatlon en de Nederlandse Kampioenschappen Olympische Vijfkamp. Bij deze laatste twee kampioenschappen is het ook mogelijk voor niet-KNSA-leden daaraan deel te nemen, en wel in de 'Open'-variant.

Voor leergierig kader van schietsportverenigingen (trainers en bestuurders) zal er een ruim aanbod zijn aan workshops en cursussen. KNSA-trainers kunnen er een bijscholing volgen, noodzakelijk voor de verlenging van hun kaderlicentie. Voor de cursussen kunnen trainers zich nu al aanmelden; de workshops en bijscholingen worden later gepubliceerd in het speciale SchietsportTOTAAL-tabblad, evenals het programma en overige relevante informatie.

Kortom: SchietsportTOTAAL 2014 is wederom hét trefpunt voor sportschutters, met  veel te vinden op het gebied van het sportschieten. Noteer de data daarom alvast:

VRIJDAG    27 JUNI 2014
ZATERDAG 28 JUNI 2014