Home

Kwalificatiewedstrijden voor deelname aan de Europese Kampioenschappen Maribor (Sloveniƫ) 2015

maandag 13 april 2015

In 2013 heeft de KNSA de kwalificatiemogelijkheden voor deelname aan Wereldkampioenschappen, Europese Kampioenschappen en World Cups in ISSF-disciplines verruimd. Deelname aan deze evenementen is daardoor niet meer uitsluitend voorbehouden aan leden van de Nationale Selecties, maar ook bereikbaar voor atleten die daar geen deel van uitmaken.

Op 30 mei en 6 en 7 juni 2015 zullen kwalificatiewedstrijden worden gehouden voor deelname aan de Europese Kampioenschappen Maribor 2015 voor Kleiduiven-, Kleinkaliber- en Grootkaliberonderdelen.

Al naar gelang het aantal inschrijvingen per onderdeel, worden de definitieve data, tijdstippen en locaties vastgesteld. Na de sluitingsdatum zal het definitieve programma bekend worden gemaakt aan de deelnemers.

Hieronder vindt u alle informatie die van toepassing is op de kwalificatieprocedure, zoals de kwalificatieprocedure zelf, de wedstrijdinformatie omtrent de kwalificatiewedstrijd voor deelname aan de Europese Kampioenschappen en het inschrijfformulier voor deelname aan de kwalificatiewedstrijden.

Kwalificatieprocedure voor deelname aan WK, EK en World Cups in ISSF-disciplines 2014/2015

Informatie kwalificatiewedstrijden EK Maribor 2015

Inschrijfformulier kwalificatiewedstrijden EK Maribor 2015