Home

Kwalificatiewedstrijden voor deelname aan de ISSF World Cups Kleiduiven 2015

donderdag 12 februari 2015

n 2013 heeft de KNSA de kwalificatiemogelijkheden voor deelname aan Wereldkampioenschappen, Europese Kampioenschappen en World Cups in ISSF-disciplines verruimd. Deelname aan deze evenementen is daardoor niet meer uitsluitend voorbehouden aan leden van de Nationale Selecties, maar ook bereikbaar voor atleten die daar geen deel van uitmaken.

Op 14 maart 2015 zullen de kwalificatiewedstrijden worden gehouden voor deelname aan de ISSF World Cups Kleiduiven in 2015. Deze kwalificatie geldt zowel voor Skeet- als Trap-onderdelen.

Al naar gelang het aantal inschrijvingen per onderdeel, worden de data, tijdstippen en locaties vastgesteld. Na de sluitingsdatum zal het definitieve programma bekend worden gemaakt aan de deelnemers.

Hieronder vindt u alle informatie die van toepassing is op de kwalificatieprocedure, zoals de kwalificatieprocedure zelf, de wedstrijdinformatie omtrent de kwalificatiewedstrijd voor deelname aan de ISSF World Cups Kleiduiven en het inschrijfformulier voor deelname aan de kwalificatiewedstrijden.

Kwalificatieprocedure voor deelname aan WK, EK en World Cups in ISSF-disciplines 2014/2015

Informatie kwalificatiewedstrijden World Cups Kleiduiven 2015

Inschrijfformulier kwalificatiewedstrijden World Cups Kleiduiven 2015