Home

Kwalificatiewedstrijden voor deelname aan de ISSF World Cups Pistool en Geweer 2015

maandag 26 januari 2015

In 2013 heeft de KNSA de kwalificatiemogelijkheden voor deelname aan Wereldkampioenschappen, Europese Kampioenschappen en World Cups in ISSF-disciplines verruimd. Deelname aan deze evenementen is daardoor niet meer uitsluitend voorbehouden aan leden van de Nationale Selecties, maar ook bereikbaar voor atleten die daar geen deel van uitmaken.

Op 20, 21 en 22 februari 2015 zullenĀ  kwalificatiewedstrijden worden gehouden voor deelname aan de ISSF World Cups Pistool en Geweer. Deze kwalificatie geldt zowel voor lucht- als kleinkaliber-onderdelen.

Al naar gelang het aantal inschrijvingen per onderdeel, worden de data, tijdstippen en locatie(s) vastgesteld. Na de sluitingsdatum zal het definitieve programma bekend worden gemaakt aan de deelnemers.

Hieronder vindt u alle informatie die van toepassing is op de kwalificatieprocedure, zoals de kwalificatieprocedure zelf, de wedstrijdinformatie omtrent de kwalificatiewedstrijd voor deelname aan de ISSF World Cups Pistool en Geweer en het inschrijfformulier voor deelname aan de kwalificatiewedstrijden.

Kwalificatieprocedure voor deelname aan WK, EK en World Cups in ISSF-disciplines 2014/2015

Informatie kwalificatiewedstrijden World Cups Pistool en Geweer 2015

Inschrijfformulier kwalificatiewedstrijden World Cups Pistool en Geweer 2015