Home

Paralympische Talentdag 2015

maandag 14 september 2015

Jaarlijks organiseert NOC*NSF samen met de Johan Cruyff Foundation en diverse landelijke sportbonden waaronder de KNSA, een Paralympische Talentdag. Deze dag, speciaal bedoeld voor mensen met een beperking, vindt dit jaar deze plaats op zondag 4 oktober in Doorn (http://www.paralympisch.nl/ook-goud-winnen/paralympische-talentdag).

Ervaring in een bepaalde sport is niet vereist; iedereen met een beperking kan zich inschrijven voor een sport die op deze dag wordt beoefend. Er zijn diverse coaches en trainers vanuit de verschillende sportdisciplines aanwezig die de deelnemers beoordelen en bekijken of zij wellicht talent hebben voor een bepaalde tak van sport. Namens de KNSA is voor de schietsport aanwezig Paralympisch trainer Gerrit Vriens. Hij zal iedere schietsportdeelnemer analyseren en voorzien van een persoonlijk advies. In Doorn zal daarvoor een volledig uitgeruste 10-meterbaan, inclusief luchtgeweren en luchtpistolen, beschikbaar zijn.

Heeft u interesse - of kent u iemand die hieraan wil deelnemen – dan kunt u zich hier aanmelden. Voor meer informatie kan ook contact worden opgenomen met Sam de Vor (NOC*NSF), organisator van de Paralympische Talentdag via paralympischtalent@nocnsf.nl.