Home

SchietsportTOTAAL.nl online

maandag 6 juli 2015

Ook dit jaar organiseert de KNSA weer het evenement SchietsportTOTAAL op het Nationaal Sportcentrum van NOC*NSF ‘Papendal’ nabij Arnhem. Zoals ook in 2014 wordt SchietsportTOTAAL weer over twee dagen verdeeld en vindt dit jaar plaats op

vrijdag 18 en zaterdag 19 september 2015

SchietsportTOTAAL biedt een breed scala aan activiteiten en informatie voor beoefenaren van de schietsport. Behoudens de Nederlandse Kampioenschappen Luchtdrukwapens (luchtgeweer en luchtpistool) worden tevens gehouden de Nederlandse Kampioenschappen Target Sprint, de Nederlandse Kampioenschappen 5-schots Luchtpistool en de Nederlandse Kampioenschappen Moderne Vijfkamp. Naast deze NK’s kan worden deelgenomen aan een aantal open wedstrijd, zoals de Dutch Open (Target Sprint), de Dutch Open Coubertin Cup (Vijfkamp), de Vierkamp en de Driekamp.

Voor leergierig kader van schietsportverenigingen (trainers en bestuurders) is er een ruim aanbod aan workshops en cursussen, met voor trainers bovendien de mogelijkheid om een bijscholing, noodzakelijk voor de verlenging van hun kaderlicentie, te volgen.

Kortom: ook in 2015 zal SchietsportTOTAAL weer het trefpunt zijn voor schutters waar veel te vinden is op het gebied van het sportschieten en waar schietsport centraal staat. Noteer de data daarom alvast in uw agenda: vrijdag 18 en zaterdag 19 september 2015.

De SchietsportTOTAAL-website is inmiddels online, waar u alle beschikbare informatie over dit evenement kunt terugvinden, zoals programmering, tijden  en inschrijfformulieren.