Home

Sportkadermonitor 2015

donderdag 9 juli 2015

In 2013 is NOC*NSF gestart met een onderzoek naar kaderleden bij de sportvereniging; wat motiveert hen, wat is hun opleidingsachtergrond en welke ondersteuning hebben zij nodig voor het uitvoeren van hun taken? Nu, twee jaar later, wordt dit onderzoek vervolgd, zodat zichtbaar wordt of projecten het gewenste resultaat hebben opgeleverd en waar verbetering noodzakelijk is.

Als sportbond en lid van NOC*NSF ondersteunt de KNSA dit initiatief en derhalve plaatsen wij hieronder de oproep voor medewerking aan dit onderzoek:


Beste sportkaderlid,

Ben je trainer, coach, instructeur, combinatiefunctionaris, scheidsrechter, jurylid of bestuurder (al deze mensen noemen wij sportkader) dan vragen wij om je medewerking. Je doet belangrijk werk en weet als geen ander wat er speelt binnen je vereniging en waar je behoefte aan hebt. Jouw mening telt! Wij gebruiken deze graag om onze ondersteuning, begeleiding en opleidingen nog beter af te stemmen op jouw behoefte.

We zijn op zoek naar mensen die actief zijn binnen verenigingen, niet alleen naar ervaren en gediplomeerde mensen, maar zeker ook naar enthousiaste en actieve vrijwilligers, bijvoorbeeld ouders die een handje helpen bij het team van hun kind of senioren die af en toe een jeugdwedstrijd leiden. Al deze mensen nodigen wij uit om zich op te geven als panellid voor de Sportkadermonitor.

Al je je opgeeft, ontvang je in de zomer van 2015 het verzoek een vragenlijst in te vullen. Wellicht benaderen wij je in de toekomst vaker voor het invullen van een korte vragenlijst. Het staat je per keer vrij om de vragenlijst wel of niet in te vullen. Uiteraard informeren wij je over de uitkomsten van de Sportkadermonitor. Als je nu al meer wilt weten over de uitkomsten van eerdere metingen dan kun je hier een kijkje nemen.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de Sportkadermonitor en wil je jouw mening laten horen, dan kun je je hier inschrijven1.

Bij voorbaat veel dank voor je medewerking,


Met vriendelijke groet,

Sportbonden en NOC*NSF/Academie voor Sportkader


┬╣ Uiteraard houden wij ons bij het samenstellen en het beheer van de panels en bij de rapportages aan de wet- en regelgeving voor de omgang met persoonsgegevens. Jouw gegevens zullen nooit herkenbaar worden opgenomen in een rapportage en worden ook niet kenbaar gemaakt aan je vereniging.