Home

Bondstijdschrift 'Schietsport' nu ook digitaal!

donderdag 14 januari 2016

Met ingang van jaargang 2016 verschijnt het bondstijdschrift 'Schietsport' niet meer alleen als papieren tijdschrift, maar ook in een digitale versie. De KNSA heeft daartoe besloten omdat veel lezers daarom gevraagd hebben en om daarmee in de drukkosten en verzendkosten te kunnen besparen. De 'Schietsport' zal jaarlijks vier maal, één keer per kwartaal, worden uitgebracht.

Wat verandert er voor u?
Alle KNSA-schutters ontvangen de 'Schietsport' van januari gewoon nog per post, maar kunnen vanaf vandaag deze uitgave ook digitaal lezen op een PC, een tablet of een smartphone. De digitale januari-uitgave wordt in een GRATIS app aangeboden voor mobiele apparaten, en via de KNSA-website voor de PC of laptop. De eerste uitgave van 2016 is tijdelijk voor alle KNSA-schutters digitaal beschikbaar tot 1 maart 2016.

Een groot voordeel van de digitale 'Schietsport' is dat deze kan worden uitgebreid met allerlei extra’s. Er kunnen video’s worden gepubliceerd en daar waar in het gedrukte tijdschrift plaats is voor één foto, kan er in de digitale versie een hele reeks worden geplaatst in een fotoreportage en zelfs video's kunnen worden bekeken. Bij veel advertenties wordt de mogelijkheid geboden om direct door te linken naar de website van de adverteerder.

KNSA-schutters die 'Schietsport' niet meer als papieren tijdschrift maar digitaal willen ontvangen, kunnen dit vanaf nu via het online formulier kenbaar maken. Het invullen van uw KNSA-licentienummer c.q. relatienummer (= gebruikersnaam), uw postcode (= wachtwoord) en uw e-mailadres (= verificatie) is voldoende om die optie aan de KNSA door te geven. Vanaf dat moment wordt de verzending per post stopgezet en ontvangt u als ‘digitale lezer’ automatisch een bericht wanneer een nieuwe uitgave in de Schietsport-kiosk klaarstaat. Als u 'Schietsport' gewoon per post wilt blijven ontvangen, hoeft u dus verder niets te doen; u ontvangt dan echter niet de digitale versie.

De voordelen van de digitale uitgave voor u op een rij:

  1. altijd en overal de 'Schietsport' bij de hand, ook off-line
  2. inhoud te downloaden in 2 minuten
  3. audio-/video-mogelijkheden (bijvoorbeeld instructievideo’s)
  4. extra fotomateriaal
  5. zoekmogelijkheid door alle - ook niet gedownloade - publicaties
  6. mogelijkheid om pagina’s en artikelen toe te voegen aan ‘favorieten’
  7. direct contact met adverteerder en/of webshop
  8. voorvertoning publicatie (mini inzicht in publicatie)

Weet u bijvoorbeeld niet meer in welke uitgave die ene vraag in de WWM-rubriek behandeld werd? Geen probleem met de zoekfunctie in de 'Schietsport'-app!

Overtuigd? Download dan de gratis 'Schietsport'-app:


Voor Android toestellen klik hierVoor iOS toestellen klik hierVoor laptop of PC klik hier

De digitale 'Schietsport', een nieuwe manier van lezen. Laat u verrassen!