Home

SchietsportTOTAAL.nl online

dinsdag 12 april 2016

Ook dit jaar organiseert de KNSA weer het evenement SchietsportTOTAAL op het Nationaal Sportcentrum van NOC*NSF ‘Papendal’ nabij Arnhem. Zoals ook in 2015 wordt SchietsportTOTAAL over twee dagen verdeeld en vindt dit jaar plaats op

vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2016

SchietsportTOTAAL biedt een breed scala aan activiteiten en informatie voor beoefenaren van de schietsport. Behoudens de Nederlandse Kampioenschappen Luchtdrukwapens (luchtgeweer en luchtpistool) worden tevens gehouden de Nederlandse Kampioenschappen Target Sprint, de Nederlandse Kampioenschappen 5-schots Luchtpistool en de Nederlandse Kampioenschappen Moderne Vijfkamp. Naast deze NK’s kan worden deelgenomen aan een aantal open wedstrijd, zoals de Dutch Open (Target Sprint), de Dutch Open Coubertin Cup (Vijfkamp), de Vierkamp en de Driekamp.

Voor leergierig kader van schietsportverenigingen (trainers en bestuurders) is er een ruim aanbod aan workshops en cursussen, met voor trainers bovendien de mogelijkheid om een bijscholing, noodzakelijk voor de verlenging van hun kaderlicentie, te volgen.

Kortom: ook in 2016 zal SchietsportTOTAAL weer het trefpunt zijn voor schutters waar veel te vinden is op het gebied van het sportschieten en waar schietsport centraal staat. Noteer de data daarom alvast in uw agenda: vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2016.

De SchietsportTOTAAL-website is inmiddels online; u kunt hier alle beschikbare informatie over dit evenement terugvinden, zoals de programmering en tijden van wedstrijden en cursussen en alle inschrijfformulieren hiervoor.