Home

KNSA sluit sponsorovereenkomst met Mikx B.V. Groningen

donderdag 28 september 2017

Voor de komende jaren, tot en met de Olympische Spelen van Tokio in 2020, heeft de KNSA ten behoeve van de Nationale Selectie Geweer een sponsorovereenkomst gesloten met het Groningse bedrijf Mikx B.V., groothandel in wapen-, schiet-, en outdoor-benodigdheden en onder andere Nederlands importeur van grote internationale merken als Eley en CBC/Magtech (sport)munitie.

Mikx wil per direct (1 september 2017) de Nationale Selectie Geweer van de KNSA sponsoren met trainingsmunitie en hoogwaardige wedstrijdmunitie van het Britse merk Eley. De leden van de Nationale Geweerselectie zullen in de loop van dit jaar op hun sportkleding het beeldmerk van Eley gaan dragen.

Deze samenwerking biedt de KNSA een aantal voordelen. Een groot deel  van de munitiekosten worden nu voor rekening van Mikx genomen en de topsporters uit de Nationale Selectie Geweer krijgen hiermee voorrang voor het kiezen van de juiste munitie. Juist voor de beoefening van de schietsport op het allerhoogste topniveau is het essentieel om met de beste munitie te schieten die er beschikbaar is. Dat wordt met dit contract gewaarborgd en binnenkort zullen de eerste sporters van de Nationale Geweerselectie munitietesten gaan uitvoeren.