Home

Posters schiettechniek 3 houdingen Geweer

vrijdag 19 mei 2017

In samenwerking met Carl Walther GmbH en Heinz Reinkemeier zijn de posters schiettechniek van 3 houdingen Klein Kaliber Geweer vertaald in het Nederlands. De posters stellen de internationale sportschutster Ivana Maksimović centraal en behandelen alle aspecten van de schiethouding, de ademhaling, het richten en het afdrukken. De serie bestaat uit drie posters op A1-formaat; knielend, liggend en staand.

Actie voor KNSA-schutters tijdens SchietsportTOTAAL 2017

De posters zijn in een beperkte oplage gedrukt in fullcolour op A1-formaat (594 x 841 mm) en te koop tijdens het evenement SchietsportTOTAAL op 1 en 2 juli 2017 in Arnhem. Alle KNSA-schutters met een geldige KNSA-schutterslicentie kunnen daar dan een set van drie posters, te weten knielend, liggend en staand, aanschaffen in het Meeting Point (eerste verdieping) van het Sportcentrum Valkenhuizen tegen een gereduceerde prijs van € 5,00.

Na dit evenement zijn deze posters te koop in de KNSA-webshop voor € 20,00 per set inclusief verzendkosten, zolang de voorraad strekt. Voorts zijn eveneens na SchietsportTOTAAL de posters te downloaden via het Downloadcenter van Sporttechnisch kader.