Home

Aanbod (nieuwe) Workshops en cursussen SchietsportTOTAAL in Arnhem

maandag 28 mei 2018

SchietportTOTAAL biedt dit jaar wederom een ruim aanbod aan workshops en cursussen voor kader (trainers en bestuurders) van schietsportverenigingen met voor trainers bovendien de mogelijkheid tot het volgen van een bijscholing, noodzakelijk voor de verlenging van hun kaderlicentie.

Speciale aandacht is er voor de nieuwe Europese privacywetgeving die ook in Nederland is ingevoerd en daarom organiseert de KNSA een workshop AVG (Algemene verordening  gegevensbescherming). Deze workshop is speciaal bestemd voor verenigingsbestuurders en behandelt de zaken die van belang zijn voor verenigingsbestuurders met betrekking tot de Algemene verordening gegevensbescherming die op 25 mei 2018 in werking is getreden als vervanger van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Zeer de moeite waard voor verenigingsbestuurders is tevens de workshop Cybercriminaliteit die wordt gegeven door de teamchef van het Cybercrime-team van de Politie Eenheid Noord-Holland. Hij behandelt in deze workshop de risico’s die schietsportverenigingen lopen op het gebied van cybercriminaliteit en hoe zij zich daartegen kunnen beschermen.

Ook de populaire workshop Mentale begeleiding voor Trainers-A wordt dit jaar weer gegeven en Basistrainers kunnen zich laten bijscholen op het gebied van training geven in de discipline Target Sprint en het nut en/of de noodzaak van maatwerk-kolven in de kleiduivensport.

Traditiegetrouw staan ook weer de cursus Wet wapens en munitie en de cursus Verenigings-bestuurders op het programma.

Voor een van deze cursussen, bijscholingen of workshops kunt u zich inschrijven via onderstaand inschrijfformulier:

 


SchietsportTOTAAL vindt wederom plaats in Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem op:

zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018

 Op de SchietsportTOTAAL-pagina’s op onze website kunt u niet alleen alle beschikbare informatie over het cursusaanbod aldaar terugvinden, maar ook informatie over het evenement zoals alle wedstrijden, de programmering, locatie, enzovoorts.