Home

Bijscholing Training geven met behulp van Schietsport Introductie Pas

maandag 5 februari 2018

Op zaterdag 17 februari 2018 zal bij SSV Ons Genoegen in Deventer de bijscholing voor Basistrainers Geweer en Pistool ‘Het toepassen van de Schietsport Introductiecursus’ worden gegeven.  Het doel van deze bijscholing is de basistrainer handvatten te geven waarmee hij of zij introducés op de vereniging de beginselen van de schietsport kan bijbrengen, met gebruikmaking van de Schietsport Introductie Cursus en de daarvoor ontwikkelde Schietsport Introductie Pas (SIP). Het eerste deel van de bijscholing bestaat uit een (theoretische) presentatie, het tweede deel is gericht op de praktijk en zal plaatsvinden op de schietbaan.

De bijscholing wordt gegeven door KNSA-docent de heer G. Hagendoorn, en zal starten om 10:00 uur en eindigen om omstreeks 14:30 uur.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze bijscholing.
Aanmelden kan via het online inschrijfformulier Opleidingen. Voor vragen en nadere informatie over deze en/of andere bijscholingen kunt u terecht bij onze Medewerker Sportontwikkeling, de heer J. Wind, e-mail opleidingen@knsa.nl, telefoon 033-4601996.