Home

In oktober start weer een Opleiding Trainer-A

dinsdag 18 juni 2019

Bij voldoende deelname, zal er in oktober 2019 weer een nieuwe opleiding voor Trainer-A Geweer, Pistool en Kleiduiven starten. Voor het daadwerkelijk kunnen starten van deze sporttechnische opleiding op niveau 3 is een aantal deelnemers vereist. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Heeft u een geldige sporttechnische kaderlicentie Basistrainer en wilt u zich als trainer verder ontwikkelen in het begeleiden van beginnende/gevorderde wedstrijdschutters? Schrijft u zich dan nu in voor deze opleiding!

De Opleiding Trainer-A bestaat uit de volgende zes modules:

Module 1 - Leidinggeven
Module 2 - Fysieke training
Module 3 - Structureren sportomgeving
Module 4 - Mentale begeleiding
Module 5 - Schiettechniek
Module 6 - Opleiden en aansturen sportkader


Deze modules zijn verdeeld over een periode van 16 tot 18 maanden, waarna de opleiding wordt afgesloten met een Portfolio en een Proeve van Bekwaamheid. Na het behalen van het diploma Trainer-A bent u in staat om beginnende en gevorderde wedstrijdschutters goed te trainen/coachen.

Trainers-A kunnen tevens worden ingeschakeld om Basistrainers-in-opleiding te begeleiden en aan te sturen voor hun Proeve van Bekwaamheid. Al met al een uiterst interessante en leerzame opleiding voor u als Basistrainer, en voor de KNSA belangrijk om het (op dit moment te geringe) aantal Trainers-A bij verenigingen op een hoger peil te krijgen.

Inschrijven kan via onderstaand formulier: