Home

KNSA opent loket i.v.m. e-screener

maandag 21 oktober 2019

Het e-screener-loket van de KNSA is bedoeld voor al die sportschutters die inmiddels in verband met de aanvraag of verlenging van een vuurwapenverlof, de zogenaamde e-screener hebben moeten uitvoeren.

Deze computergestuurde vragenlijst dient als meetinstrument voor de eerste aanvraag van een verlof. Voor bestaande verlofhouders geldt dat zij éénmalig (gefaseerd) in de komende drie jaar deze e-screener moeten doen bij verlenging. Vanaf het begin van het voornemen daartoe heeft de KNSA geageerd tegen de invoering van deze e-screener, en de eerste berichten over de uitvoering zijn zorgelijk.

Om die reden is het voor ons van belang om alle ervaringen die er door de individuele sportschutters zijn opgedaan te verzamelen, zodat daarmee gerichte acties gepleegd kunnen worden. De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging is een soortgelijke actie gestart.

Hieronder kunt u het online-formulier invullen en uw ervaringen kwijt. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden verstrekt.


Let op: dit formulier alleen invullen en verzenden indien u de e-screener reeds hebt gedaan!Velden met een * zijn verplicht