Home

KNSA webshop wordt online webshop

maandag 4 november 2019

Sinds 30 oktober 2019 is de KNSA webshop vernieuwd en getransformeerd naar een online webshop. Wedstrijdtechnische artikelen, naslagwerken en promotionele artikelen kunnen nu ook online besteld en betaald worden.  De online webshop heeft een eenvoudige navigatiestructuur, is voorzien van foto’s van de producten en bestellingen kunnen direct worden afgerekend met iDeal.

Deze iDeal betalingen worden veilig afgehandeld door Sportbetalingen.nl, die dat ook al voor verschillende sportbonden en verenigingen in Nederland doet, waaronder nu dus ook de KNSA. Sportbetalingen.nl staat ingeschreven in het register van vrijgestelde betaaldienstverleners bij De Nederlandsche Bank en heeft een iDeal Certificaat van Currence iDeal B.V., de eigenaar van iDeal en toezichthouder op iDeal.

Een bestelling doen in de KNSA webshop kan op twee manieren:

  1. Door invoering van uw licentienummer en volledige naam
  2. Door invoering van uw volledige naam en uw adresgegevens

Bij beide bestelopties wordt om uw e-mailadres gevraagd, zodat u een bevestiging van de bestelling ontvangt met een betaalbewijs (factuur). Na succesvolle afronding van uw iDeal transactie, ontvangt de KNSA bericht dat er is betaald en wordt uw bestelling in behandeling genomen en verzonden.

Optie 1) Wanneer u een bestelling plaatst met gebruikmaking van uw KNSA-licentienummer, is het niet meer nodig uw adresgegevens in te vullen. De KNSA-medewerk(st)er zal aan de hand van het licentienummer uw adresgegevens opzoeken in de KNSA-ledenadministratie en uw bestelling verzenden.
Optie 2) Wanneer u (nog) geen KNSA-licentienummer heeft, of bijvoorbeeld voor uw vereniging een bestelling wilt plaatsen, dient u uw volledige (verenigings)naam- en adresgegevens in te vullen, waarna de KNSA-medewerk(st)er eveneens uw bestelling zal verzenden.

 

De webshop is bereikbaar via: https://webshop.knsa.nl/ en via de link 'WEBSHOP' op de homepage van de KNSA.

Bij vragen over de KNSA webshop, uw bestelling of de afhandeling daarvan, kunt u zich wenden tot het KNSA Bondsbureau, telefoonnummer 033-4622388 of via het e-mailadres: webshop@knsa.nl