Home

Fit met TeamNL

dinsdag 28 april 2020

Sportschutter Jelle Wind uit de Nationale Selectie Geweer van de KNSA is één van de sporters van TeamNL die de aan huis gekluisterde Nederlander tips geeft, om ondanks de beperkende omstandigheden toch te blijven bewegen. Want dat is toch de vraag die veel Nederlanders zich deze dagen zullen stellen: hoe blijf je fit, nu alle sportaccommodaties in Nederland zijn gesloten?   
 
Het coronavirus heeft het dagelijks leven in Nederland op z’n kop gezet. Sportwedstrijden zijn afgelast, trainingen gecanceld en oefenruimtes afgesloten. Om fit te blijven moeten de TeamNL sporters en de rest van Nederland vindingrijk en oplossingsgericht zijn. Velen trainen in en om huis. De huiskamer is de nieuwe sportschool geworden. De plek om toch de broodnodige oefeningen te doen.  
 
Samen zo fit en sterk mogelijk  

TeamNL wil Nederland inspireren, ook in deze onwerkelijke periode. In een serie video’s op het platform Fit met TeamNL (Training) laten TeamNL sporters, als experts op hun vakgebied, zien hoe je met beperkte ruimtes en mogelijkheden toch aan je dagelijkse beweging kan komen.  

Door de deelname van sporters uit de meest uiteenlopende disciplines, is op de website voor vrijwel elke sport wel een specifieke oefening te vinden die je thuis kunt doen. Zo probeert TeamNL eraan bij te dragen dat we samen zo fit en sterk mogelijk blijven.  
 

Bekijk hier de workout-video van sportschutter Jelle Wind: