Opleidingen

Agenda opleidingen

In onderstaand overzicht vindt u de meest actuele planning van de cursussen, opleidingen en bijscholingen van de KNSA. De datum waarop de cursus plaatsvindt, dan wel de datum van de eerste bijeenkomst van een opleiding wordt daarin vermeld.

Daar waar geen datum is vermeld, is de planning nog niet vastgesteld, maar u kunt zich hiervoor wel inschrijven, behoudens voor die cursussen waarvoor geen inschrijvingen meer mogelijk zijn. Zodra er voldoende inschrijvingen zijn, kan de opleiding/cursus worden gestart en zal de datum van de eerste bijeenkomst in het overzicht worden opgenomen. Uiteraard worden alle deelnemers door de KNSA persoonlijk daarvoor uitgenodigd en ontvangen zij meer informatie over de desbetreffende cursus. De kosten voor deelname staan vermeld op de pagina 'Tarieven' en zijn exclusief consumpties. Nadat u zich heeft ingeschreven, ontvangt u een bevestiging met nadere adresgegevens en een factuur. Na betaling van de factuur is uw deelname definitief.

Wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn, kan een cursus/opleiding voorlopig niet worden gehouden in de aangegeven maand en zal deze naar een later moment verschuiven. Alle inschrijvingen worden dan in portefeuille gehouden en zodra er voldoende deelnemers zijn, wordt een nadere planning gemaakt.

Deze pagina wordt regelmatig ververst met alle nieuw bekend geworden informatie.


2022 OPLEIDINGEN EN CURSUSSEN

Datum Opleiding of cursus Plaats Inschrijven
n.t.b. Opleiding Trainer-A Geweer, Pistool en Kleiduiven
(bij voldoende inschrijvingen)
Harderwijk Inschrijven

2022 BIJSCHOLINGEN/WORKSHOPS

Datum Doelgroep Bijscholing Plaats Inschrijven
n.t.b. Basistrainers G/P/KLEI Training geven 1,5 meter* n.t.b. Inschrijven

* Deze bijscholing mag gebruikt worden ter verlenging van de sporttechnische kaderlicentie


Onderwerp Training geven 1,5 meter*
Datum n.t.b. (u wordt voor deze bijscholing op de wachtlijst geplaatst en bij voldoende aanmeldingen in een regio uitgenodigd voor deelname)
Locatie zie overzicht hierboven
Sessie 10.00 - 12.30 uur
Doelgroep Basistrainers Geweer/Pistool/Kleiduiven
Niveau KSS Niveau 2
Docent n.t.b.
Kosten € 35,00
Materialen Deelnemers dienen zelf te verzorgen: pen en papier
Toelichting In deze bijscholing zal de docent ingaan op de manieren hoe de trainer zijn trainingen aan kan passen naar de 1,5 meter samenleving. Hoe kan de training op een veilige manier gegeven worden en welke hulpmiddelen kan de trainer hierbij gebruiken?