Sportaanbod

Albert Heijn Sportactie

NOC*NSF en Albert Heijn hebben een gezamenlijk doel: een actievere levensstijl toegankelijk maken voor alle Nederlanders, door de drempel tot sport en beweging te verlagen. Om dit doel te bereiken organiseren zij samen de AH Sportactie. Een landelijke spaaractie waarbij klanten van Albert Heijn bij iedere 10 euro aan boodschappen een AH Sportzegel ontvangen. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol. Elke volle spaarkaart geeft vervolgens toegang tot vijf keer gratis sporten en daarmee kennismaking met tal van sportclubs in de buurt.

Sparen voor vijf keer gratis sporten
Klanten van Albert Heijn kunnen van 4 tot en met 24 september 2017 in alle winkels van Albert Heijn in Nederland meesparen voor vijf keer gratis sporten per volle spaarkaart. Vervolgens is er nog een week extra om de volle spaarkaarten in te leveren bij de kassa’s van Albert Heijn. Sporten bij de duizenden aangesloten lokale sportclubs kan gelijk vanaf de start van de AH Sportactie tot en met 3 december 2017.

Ook de KNSA neemt deel aan deze actie en klanten van Albert Heijn kunnen gratis deelnemen aan clinics en trainingen Target Sprint. Kijk op de website https://ahsportactie.nl/ voor meer informatie.

Promoot uw club en doe mee aan de AH Sportactie
Meer informatie over het aanmelding van uw sportclub en activiteiten vindt u in de nieuwsbrief: https://ahsportactie.nl/media/1131/informatiebrief-sportclubs.pdf