Sportaanbod

Kleiduiven

Tijdens het evenement SchietsportREGIONAAL in District 1 worden op zaterdag 6 april en zondag 7 april 2019 de Districtskampioenschappen in de wapengroep Kleiduiven georganiseerd. Op zaterdag zal de Districtskampioenschappen Sporting Skeet worden verschoten en op zondag de Districtskampioenschappen Olympisch Skeet. Het evenement vindt plaats op het multifunctionele Schietsportcentrum te Emmer-Compascuum.

De disciplines Sporting Skeet en Olympisch Skeet worden gehouden op de twee aanwezige Skeetbanen. 


100 duiven Sporting Skeet

Datum Zaterdag 6 april 2019 Klik hier voor de rotte-indeling
Soort wedstrijd Districtskampioenschap District 1
Schietbaan Schietsportcentrum Emmen
Inschrijfgeld € 35,00 - in alle categorieën

125 duiven Olympisch Skeet

Datum Zondag 7 april 2019 Klik hier voor de rotte-indeling
Soort wedstrijd Districtskampioenschap District 1
Schietbaan Schietsportcentrum Emmen
Inschrijfgeld € 50,00 - Senioren Heren, Senioren-Dames, Veteranen
€ 25,00 - Junioren-Heren, Junioren-Dames


 

Zoals in het KNSA Schiet- en Wedstrijdreglement is bepaald, kunnen ook schutters van buiten het district deelnemen aan deze wedstrijden; de desbetreffende schutters worden in de uitslagenlijsten dan opgenomen onder vermelding “Buiten Mededinging.”

Uiterste datum voor aanmelding is woensdag 3 april 2019. Wanneer er na de deadline minder dan 10 inschrijvingen binnen zijn, zal de wedstrijdleiding beslissen of de wedstrijd door zal gaan. De Rotte-indeling en de Rotte-tijden volgen zodra alle inschrijvingen gesloten zijn.

Voor de bovenstaande wedstrijden is er vrijdag 5 april gelegenheid om te trainen van 13.00 tot 17.00 uur op het SSC Emmen.