Sportaanbod

SchietsportTOTAAL 2017

chietsportTOTAAL biedt een breed scala aan activiteiten en informatie voor beoefenaren van de schietsport. Behoudens de Nederlandse Kampioenschappen Luchtdrukwapens (luchtgeweer en luchtpistool) worden tevens gehouden de Nederlandse Kampioenschappen Target Sprint, de Nederlandse Kampioenschappen 5-schots Luchtpistool en de Nederlandse Kampioenschappen Moderne Vijfkamp. Naast deze NK’s kan worden deelgenomen aan een aantal open wedstrijd, zoals de Dutch Open (Target Sprint), de Dutch Open Coubertin Cup (moderne vijfkamp), de Vierkamp en de Driekamp.

Ook in 2017 organiseert de KNSA weer het evenement SchietsportTOTAAL echter dit keer op een andere locatie: het SPORTCENTRUM VALKENHUIZEN in Arnhem. De editie van 2017 wordt wederom over twee dagen georganiseerd, namelijk op zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017.

Voor leergierig kader van schietsportverenigingen (trainers en bestuurders) is er een ruim aanbod aan workshops en cursussen, met voor trainers bovendien de mogelijkheid om een bijscholing, noodzakelijk voor de verlenging van hun kaderlicentie, te volgen. Tevens kan er aan diverse schietsport clinics worden deelgenomen.

Kortom: ook in 2017 zal SchietsportTOTAAL weer het trefpunt zijn voor schutters waar veel te vinden is op het gebied van het sportschieten en waar schietsport centraal staat.

Noteer de data daarom in uw agenda: zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017!

 

Onderdelen
Workshops en cursussen
Programma  
Uitslagen
   
      LUCHTGEWEER/LUCHTPISTOOL    5-SCHOTS LUCHTPISTOOL
Plattegronden
Locatie en route(planner)
 

 TARGET SPRINT