Sportaanbod

SchietsportTOTAAL

SchietsportTOTAAL is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij in één weekeinde een groot aantal schietsportactiviteiten gelijktijdig plaatsvindt. Dit tweedaagse evenement vindt doorgaans plaats in het laatste weekeinde van juni of eerste weekeinde van juli op het SPORTCENTRUM VALKENHUIZEN in Arnhem.

Datum voor de eerstvolgende editie van
SchietsportTOTAAL:

zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022


SchietsportTOTAAL biedt een breed scala aan activiteiten en informatie voor beoefenaren van de schietsport. Behoudens de Nederlandse Kampioenschappen Luchtdrukwapens (luchtgeweer en luchtpistool) worden tevens gehouden de Nederlandse Kampioenschappen Target Sprint, de Nederlandse Kampioenschappen 5-schots Luchtpistool en de Nederlandse Kampioenschappen Moderne Vijfkamp. Naast deze NK’s kan worden deelgenomen aan een aantal open wedstrijden, zoals de Dutch Open (Target Sprint), de Dutch Open Coubertin Cup (moderne vijfkamp), de Vierkamp en de Laser-Run.

Voor leergierig kader van schietsportverenigingen (trainers en bestuurders) zal er een ruim aanbod zijn aan workshops en cursussen, met voor trainers bovendien de mogelijkheid om een bijscholing, noodzakelijk voor de verlenging van hun kaderlicentie, te volgen. Tevens kan er aan diverse schietsportclinics worden deelgenomen.

Kortom: SchietsportTOTAAL is het trefpunt voor sportschutters waar veel te vinden is op het gebied van het sportschieten en waar schietsport centraal staat.

Onderstaande pagina’s zullen op een later tijdstip worden geactiveerd wanneer er meer details bekend worden over de komende editie van SchietsportTOTAAL.


Onderdelen

Workshops en
cursussen

Programma
     

Plattegronden

Locatie en
route(planner)