Sportaanbod

SchietsportTOTAAL 2020

SchietsportTOTAAL is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij in één weekeinde een groot aantal schietsportactiviteiten gelijktijdig plaatsvindt.  In 2020 wordt het georganiseerd op het SPORTCENTRUM VALKENHUIZEN in Arnhem. De editie van 2020 spreidt zich uit over twee dagen, namelijk op zaterdag 27 juni en zondag 28 juni 2020.

SchietsportTOTAAL biedt een breed scala aan activiteiten en informatie voor beoefenaren van de schietsport. Behoudens de Nederlandse Kampioenschappen Luchtdrukwapens (luchtgeweer en luchtpistool) worden tevens gehouden de Nederlandse Kampioenschappen Target Sprint, de Nederlandse Kampioenschappen 5-schots Luchtpistool en de Nederlandse Kampioenschappen Moderne Vijfkamp. Naast deze NK’s kan worden deelgenomen aan een aantal open wedstrijden, zoals de Dutch Open (Target Sprint), de Dutch Open Coubertin Cup (moderne vijfkamp), de Vierkamp en de Laser-Run.

Voor leergierig kader van schietsportverenigingen (trainers en bestuurders) zal er een ruim aanbod zijn aan workshops en cursussen, met voor trainers bovendien de mogelijkheid om een bijscholing, noodzakelijk voor de verlenging van hun kaderlicentie, te volgen. Tevens kan er aan diverse schietsportclinics worden deelgenomen.

Kortom: ook in 2020 zal SchietsportTOTAAL weer het trefpunt zijn voor sportschutters waar veel te vinden is op het gebied van het sportschieten en waar schietsport centraal staat.

Noteer de data daarom in uw agenda: zaterdag 27 juni en zondag 28 juni 2020! 

Onderstaande pagina’s zullen op een later tijdstip worden geactiveerd wanneer er meer details bekend worden over de editie van 2020.

Onderdelen
Workshops en cursussen
Programma
Uitslagen
       
Plattegronden
Locatie en route(planner)