Sportaanbod

SchietsportTOTAAL

SchietsportTOTAAL is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij in één weekeinde een groot aantal schietsportactiviteiten gelijktijdig plaatsvindt. Dit tweedaagse evenement vindt doorgaans plaats in het laatste weekeinde van juni of eerste weekeinde van juli op het SPORTCENTRUM VALKENHUIZEN in Arnhem.

Datum SchietsportTOTAAL 2022:

zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022

SchietsportTOTAAL biedt een breed scala aan activiteiten en informatie voor beoefenaren van de schietsport. Behoudens de Nederlandse Kampioenschappen Luchtdrukwapens (luchtgeweer en luchtpistool) worden tevens gehouden de Nederlandse Kampioenschappen Target Sprint, de Nederlandse Kampioenschappen 5-schots Luchtpistool. Naast deze NK’s kan ook worden deelgenomen aan de open wedstrijd: Dutch Open Target Sprint.

Voor leergierig kader van schietsportverenigingen (trainers en bestuurders) zal er een ruim aanbod zijn van cursussen, met voor trainers bovendien de mogelijkheid om een bijscholing, noodzakelijk voor de verlenging van hun kaderlicentie, te volgen. 

Kortom: SchietsportTOTAAL is het trefpunt voor sportschutters waar veel te vinden is op het gebied van het sportschieten en waar schietsport centraal staat.


Wedstrijden

Cursussen en
bijscholingen

Programma

Uitslagen
       

Plattegronden

Locatie en
route(planner)